top of page

Hvad siger spillerne om os?

Opdateret: 28. jan. 2019

Skyball Beachvolley Academy er godt sammenhold for alle



Sofus, 16 år

Kan godt lige skyball beachvolley fordi det bragte en ny inspiration ind i mit liv. Hvilket så har ændret sig til en kæmpe passion. Det begyndte som noget hyggeligt, men det har udviklet sig til en seriøs træning. Det tror jeg er hvad der er skyld i at man får et godt sammenhold med dem man spiller med. Jeg har også lært rigtig meget og ens kondition forbedres uden at man lægger mærke til det.


Nicolai, 15 år

Grunden til at man skal starte på Skyball BV Academy er at, vi har et fantastisk fællesskab og at træningen bliver tilpasset til ens niveau. Hvis du starter her hos os, vil du få garanteret fremskridt i dine beachvolleyevner og en masse nye venskaber. Jeg syntes, at det er mega motiverende, at kunne se og mærke fremskridt.


Lea 18 år

Jeg har spillet i SkyBall Academy siden det blev oprettet i vintersæsonen 2018. Det har jeg været super glad for. Det er altid en fornøjelse, og jeg ser altid frem til træningerne med den dedikerede træner Michael Tsimisiris. Samarbejdet med Coach Michael Tsimisiris er lynhurtigt blevet rigtig godt, og jeg ser frem til et endnu bedre samarbejde i fremtiden. Skyball Academy møder spillerne der hvor de er, men stiller samtidig krav og har ambitioner for hver enkelt spillers udvikling.


Caroline 16 år

Jeg har spillet i SkyBall Academy siden det blev oprettet i vintersæsonen 2018. Jeg er super glad for at træne her i Skyball Beachvolley Academy. Træningen er altid godt opbygget. Niveauet bliver hele tiden tilpasset til hver enkel spille og holdet. Det der er fedest ved at træne er at Michael Tsimisiris går meget op i at holdene skal træne sammen. Du kan være 100% sikker på at din makker og dig rykker jer både individuelt og som hold.


Maddie 31 år

The coaching sessions at Skyball Academy are fun and engaging. The atmosphere is friendly and relaxed and our coach is great. We receive feedback and guidance on how to improve in real time and also in Danish and English (which is very useful). The drills are very useful in improving our technical skills but we also have a fair share of game time. I would strongly recommend joining the Skyball beach academy irrespective of your level.


Line 15 år Da jeg startede til Sky Ball akademi, var det noget helt nyt og at være med til at følge rejsen har været rigtig spændene! Jeg glæder mig til flere dejlige trænings timer, med vores rigtig god og erfarende træner Michael Tsimisiris!

104 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page