top of page

Minus 10 kg... og minus 4 år i bodyage.

Opdateret: 12. jan. 2019

Gammel kærlighed forgår ikke så let.. og så er det sundt. For mange år siden spillede jeg volleyball, men så kom der børn, kone, hus og en masse andet i vejen. Fritiden var knap, og volleyball blev lagt på hylden. Men som 42-årig startede jeg så igen, og det er fantastisk. Sammenholdet er fantastisk, stemingen er i top, humøret er højt og kiloene rasler af. 10 kg tabt på 12 måneder, og min bodyage er 4 år under hvad min dåbsattest siger. Beachvolley er en fantastisk sport som jeg kun kan anbefale. Jeg har haft Michael Tsimisiris fra Skyball Academy som træner siden vinter-sæsonen startede i 2018. Han er en inspiration, super dedikeret og han har løftet mit niveau rigtig meget.

Med venlig hilsen Ulrik Ærenlund

55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page